Muren

Een onderschat probleem
Er zijn heel wat producten op de markt. Maar voor dat men de buitenmuren gaat schilderen, of beter gezegd sausen, moet men zich terdege bewust zijn van waar men aan begint. Zowel de vakman als de doe-het-zelver onderschatten dit probleem. Bij veel gevels ziet men onthechtingen van de verflaag. Vaak een probleem dat ontstaan is door het eerst niet goed reinigen van de oppervlakte of door verkeerde keuzes van producten. Wat bij de een geldt hoeft niet perse op te gaan bij de ander. Hoe goed bedoeld het advies van een van een goede buur of kennis ook is, wij raden u aan altijd advies te vragen van een vakman, ook indien u besluit om dit probleem zelf aan te pakken.
Zo doen wij dat ook. Voordat wij beginnen met dit probleem dan laten wij ons bijna altijd voorlichten door een verftechnische adviseur. Dit advies is geheel gratis. De adviseur komt met een verftechnische aanpak van uw probleem, zodat u en wij verzekerd zijn van de juiste aanpak. Want achteraf problemen krijgen, daar zit niemand op te wachten.

Een opknapbeurt voor de gevel:
Steeds meer mensen laten hun geschilderde gevel(s) van hun woning schoonmaken. Gevel(s) schoonmaken beperkt zich normaal gesproken tot het wegnemen van oppervlakkig vuil en loszittende verfdelen. Mensen denken vaak dat de gevel mooier zal worden naargelang de druk van het water verhoogd wordt. Dat is een enorme misvatting. Bij te hoge druk krijg je immers veel meer kans op schade. Voegen kunnen loskomen of er kunnen bepaalde delen van het materiaal worden beschadigd.

Verschillende methodes
Vele mensen laten zich vangen door de aantrekkelijke prijs voor het schoonmaken van hun woning. Ga niet over één nacht ijs. Het is onmogelijk om hier te zeggen wat voor u de beste methode is. Voor het eenvoudig schoonmaken en verwijderen van de loszittende verflagen kunnen wij u van dienst zijn. Ook kleine reparaties van scheuren en loszittende mortellagen kunnen wij repareren. Mocht het probleem groter blijken te zijn dan zullen wij en u bij de juiste vakman te rade moeten gaan. Daarin kunnen wij u advies geven.

Voor het afwerken van de muren met de juiste materialen dan kunnen wij u geheel van dienst zijn.