Schilderswerkzaamheden

Het merendeel van de werkzaamheden wordt verricht voor particulieren in de onderhoud sector. Maar wij verrichten ook werkzaamheden in de monumenten sector. Het overige bestaat uit nieuwbouw en glaszet werkzaamheden. Belangrijk is dat de uit te voeren werkzaamheden in nauwe samenwerking gaan met de opdrachtgever. Samen proberen we tot een goede overeenkomst te komen. Uiteindelijk is het uw opdracht waar het om gaat. De schilderwerkzaamheden bestaan meestal uit het verven van alle houtwerk, maar ook steenachtige ondergronden en metaal behoort tot het pakket. Steeds meer wordt gevraagd, om restauratie- en herstelwerkzaamheden. Schilderwerk weer in de originele staat terug brengen. Ook dit kan door ons worden verzorgd.

Houtimitatie Houtimitatie Mahonie

Schilderwerk in orginele staat terug gebracht Mahonie
Wilt u verzekerd zijn dat u woning in optimale staat verkeerd, zowel nu als in de toekomst, dan is een meerjaren contract een optie. Ieder jaar zal dan uw woning worden gecontroleerd.
De kosten: De controle is uiteraard gratis. U betaald alleen voor het te verrichten arbeid. Geen maandelijkse afbetaling systeem. Altijd zal met u worden overlegd. Wilt u meer weten, maak u dan een afspraak en wordt u uitgelegd.
schilderwerk/gevelsteen_NHkerk_01.jpg Klik op de afbeelding voor een vergroting
Klik op de afbeelding voor een vergroting